629381

NSF Academy

Ryggsekk

Varenr:145351
465,-
BeskrivelseTilpassTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Macron Academy Evo-ryggsekken er en allsidig og pålitelig følgesvenn for skole, trening eller hverdagsbruk. Den passer perfekt for studenter, idrettsutøver og alle som er på farten og trenger en pålitelig og praktisk måte å bære med seg det de trenger.

Academy Evo-ryggsekken har et romslig hovedrom med god plass til bøker, mapper, klær eller andre nødvendigheter. Den har også en separat polstret lomme som gir en trygg og beskyttet plass til en bærbar datamaskin eller nettbrett. På innsiden finner du også mindre lommer og organisatoriske rom for å holde småting som nøkler, penner eller mobiltelefoner organisert og lett tilgjengelig.

Sekken har også eksterne lommer for oppbevaring av drikkeflasker, snacks eller andre småting du ønsker rask tilgang til.

Ryggsekken er laget av holdbart materiale som tåler daglig bruk og slitesterke glidelåser som sikrer pålitelig lukking. Den har også polstrede og justerbare skulderstropper som gir god komfort og tilpasningsdyktighet til ulike kroppsstørrelser. En polstret ryggpanel gir også ekstra støtte og komfort under bæringen.

21,6 liter
Størrelse:
L:22
B:28
H:42 cm
Skallbunn H: 8 cm

Tilpass
Teknisk info


Andre kjøpte også
NSF Pepper Caps
Velg
199,-
NSF Boost T-Skjorte Nav
Velg
179,-
NSF Beat Fritidsjakke Nav
Velg
735,-
Kundeanmeldelser